Om Crone Consulting

Crone Consulting ApS er en konsulentvirksomhed med bred erfaring inden for såvel private som offentlige virksomheder – med spidskompetence inden for politisk ledede organisationer samt virksomheder, der opererer på markeder kendetegnet ved markant politisk indflydelse.

Crone Consulting er etableret i 2015 af Niels Crone Madsen, der har mange års erfaring som konsulent. Bærende værdier for konsulentarbejdet er nærværende indlevelse, åben og direkte dialog, massiv inspirations- og udfordringskraft, vedholdenhed og stærk eksekvering.

Crone Consulting trækker på erfaring fra en lang række konsulentopgaver i offentlige og andre politisk styrede organisationer, herunder medlemsstyrede og interessevaretagende organisationer samt for EU-kommissionen.

Nærværende

      Udfordrende

            Vedholdende

Virksomheden ledes og ejes af stifter Niels Crone Madsen og råder over et unikt konsulentnetværk bestående af kompetente, erfarne og specialiserede strategi-, organisations- og ledelseskonsulenter, der sammensættes målrettet og i fht. den konkrete opgave.

Niels Crone Madsen er selv uddannet cand.merc. i strategi & ledelse fra Handelshøjskolen i Aarhus, reserveofficer fra Beredskabskorpset, certificeret Executive Coach® fra The Coaching Company, i Wave og Swift fra Saville, i Leadership Versatility Index® fra LEAD/Kaiser og i ActeeChange.

Niels har en baggrund som partner i Muusmann, afdelingschef i Politiets Efterretningstjeneste, Leder af Sekretariatet for National Sårbarhedsudredning, chefkonsulent i Beredskabsstyrelsen, ministersekretær for 3 ministre i hhv. Indenrigs- og Integrationsministeriet, fuldmægtig i Indenrigsministeriet og reserveofficer i beredskabsstyrelsen. Desuden er Niels bestyrelsesformand for Foreningen Kongskilde Naturcenter og har været bestyrelsesmedlem i ECO Island, bestyrelsesformand i Muusmann, bestyrelsesmedlem/næstformand i C3 og landsformand for Yngre Civiløkonomer.

Du er velkommen til at
sende en mail til niels@croneconsulting.dk

… eller ringe på
+45 2332 3103

Samarbejdspartnere

Du skal have de rette folk til at hjælpe dig
Derfor arbejder jeg tæt sammen med en række erfarne og kompetente konsulenter med hver deres styrker.
Det betyder, at du altid kan få det hold, der matcher den opgave, du står overfor. Jeg arbejder sammen

AnnaBir – om grafisk design, grafisk facilitering og designprocesser

Herureka – om onboarding og strategifortælling

Høegh-Guldberg – om kritisk infrastruktur, kriseledelse, beredskab, forsvar, resiliens og sikkerhed

Kragelund Consulting – om onboarding og teamudvikling

Seismonaut – om at gøre ledelse samt kultur- og naturoplevelser betydnings- og effektfulde

Sirius Unity – om lederteamudvikling og organisatoriske udviklingsprojekter